No niin se tämäkin viikko vierähti!

Kelejä on pidelly.Eilen mahtava auringonpaiste ja pari astetta pakkasta.Oltiin Rutun kanssa pitkällä maastolenkillä.On se niin mahtava ori tuo Ruutun-Ruksi.Tuntuu ku ois lottovoiton saanu=)Toi Viktorin kuolema otti niin koville et luulin etten selviä siitä millään.On vaan niin vaikeeta kuvitella kuinka tärkeäksi jotkut eläimet ihmiselle voi tulla.On laittanut 7 koiraa "vihreille niityille" ja kauheeta se on ollu mut jotenkin siitä on selvinny pikkuhiljaa kun aikansa on surrut mut tää Viktorin kuolema on niin pinnassa ja aina vaan pitää itkeä.

No se siitä vuodatuksesta.Nyt mulla on onneksi Ruttu ja se täyttää kyllä suuren aukon.On niin mahtava tyyppi.Se mikä siinä mahtavinta on on se että hevonen ku on ollu ikänsä koulutykki ja osaa paljon ja niin hyvin ratsastettu niin sillä saa sellaiset kiksit ettei voi ihminen ymmärtää.Tulee aivan autuaaksi kun sillä ratsastaa.Tuhannet kiitokset Sarille että annoit Rutun mulle.

Tänään täällä sataa nyt sitten VETTÄ! Oltiin pellolla ridaamassa kun Lotta treenaa Livialla sarjavaihtoja ja ne onnistuu nyt näin alussa hyvin pellolla kun lääniä on.Ja kyllä nuo hevosten liikkeet on niin paljon paremmat tuolla lumessa ku maneesissa.

Koiratkin makaa tuolla eteisessä eikä viitti mennä ulos ku vettä sataa.Onneks kerettiin aamulla jo pitkälle lenkille ennenkuin pahin keli alkoi.

Ei muutkun viikonloppuja kaikille.Meikkis onkin työssä kaksi pitkää päivää lau ja sun.

Inkku