Olipa hulina viikko!Lolaa käytiin astuttamassa vielä kolmannen kerran ja se oli paras.Hyvä ku sain takin pois päältä niin ne oli jo kiinni.

Tialla loppu juoksu tänään,Edi rupes syömään eikä välitä siitä enää.Mutta kyl ontaas uikutettu ja ulvottu.Kylällä varmaan luultu et palohälytys ollu vähän väliä kun Edi on konsertoinut.

Glitteriltä leikattiin viime perjantaina greipin kokoinenpatti vatsan alta navan kohdalta.Ellääkäri luuli et se on jotain napatyrään littyvää mutta eipä ollu!Kun siihen veitsi laitettiin patti räjähti!Täynnä hyytynyttä verta joka roisku lääkärin päälle plus leikkaussalin seinät oli pilkulliset.Kirsi(ellääk) ettei ole koskaan vastaava nähny eikä ole moisesta kuullu!Mun säkää,aina jotain ihmeelisyyksiä.No patti poistettin ja neidillä 10sentin haava.Toivottavasti ei uusiudu nimittäin halpaa lystiä tuo koiran leikkauttminen ei ole,264e ja tämä on ainut koira jolla ei ole vakuutusta.

Tänään oli sit niin upee talvipäivä et vau.Oltiin Lotan kanssa ratsastamassa maastossa ja aivan meinas hiki tulla.Nyt vielä illalla ku koirien kanssa oltiin niin upeeta oli ulkoilla.Jatkuis tää talvi nyt näin=)

Meikä lähtee ylihuomenna Riikaan Matin kanssa vähän lomailemaa.Ehkä olemme lomamme ansainneet?!

Inkku